Back to top
logo

OVER ONS

Sjokolatl een product van Robèrt's Chocoladewerken.

Robèrt's Chocoladewerken, de thuisbasis van Sjokolatl

Robèrt's Chocoladewerken is een jong bedrijf dat in 1999 met veel enthousiasme is gestart door Rob Pijnenburg. De Filosofie was, en is nog altijd, om originele chocolade producten te maken met een optimale verhouding tussen: prijs, kwaliteit, uitstraling en creativiteit. Door de aanwezige specifieke kennis en flexibiliteit zijn we in staat een product aan te bieden waarmee vrijwel iedereen zich kan identificeren, dit maakt ons onderscheidend in de markt.

Naast Sjokolatl hebben we zowel thema producten zoals producten voor: Kerstmis, Sinderklaas, Halloween, Valentijn, Pasen, Vader- en moederdag als een flink assortiment regulieren artikelen zoals: lollies en tabletten. Daarnaast werken we natuurlijk ook de wensen van onze klanten op verzoek uit, deze artikelen kunnen wij onder whitelabel leveren. Kortom door innovatief handelen en inspelen op behoeften in de markt zijn we al sinds 1999 in staat steeds weer vooruistrevend te zijn en prachtige producten toe te voegen aan ons assortimentSjokolatl: de geheime drank van de Azteken

Sjokolatl is de eigentijdse vertaling van een mysterieuze drank die de Azteken ooit brouwden. Deze drank, die zij xocoatl noemden, werd gemaakt van cacaobonen. Het ging vermoeidheid tegen en bevatte de wijsheid van de goden, aldus de Azteken. Sjokolatl, de hedendaagse variant van die cacaodrank, is nu de perfecte basis voor spannende chocolade-experimenten in de horeca.

Sjokolatl is de moderne vertaling van die oeroude cacaodrank. Sjokolatl wordt trots geïntroduceerd op de horecabeurzen: Gastvrij Rotterdam (23-25 september 2013), BBB Maastricht/Food Village (7-9 oktober 2013) en op Gastronomie Utrecht (11 en 12 november 2013).

Meer lezen over Sjokolatl? Druk hier!